Met het schrijven van creatieve teksten, het redigeren van bestaande teksten en het toepassen van de juiste Social Media Strategieën probeer ik met Willy’s Wereld bij te dragen aan een betere schrijfcultuur in Nederland. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk online ondernemers weer plezier te laten ervaren in het schrijven van blogs. Wanneer je online kijkt op Social Media platforms of websites, is het duidelijk waarneembaar dat de Nederlandse spelling ontzettend achteruit is gegaan vergeleken met een aantal jaar geleden. Ook zie je tegenwoordig in teveel artikelen op nieuwssites dat er bepaalde woorden in een artikel ontbreken of dat er verkeerde uitdrukkingen worden gebruikt. Dit vind ik ontzettend zonde en ik hoop met Willy’s Wereld hier weer enige verandering in te kunnen brengen. Het is in mijn ogen zo dat je namelijk veel professioneler overkomt als je als online ondernemer consequent foutloze teksten aanlevert.

Om die reden bied ik creatieve ondernemers een betere online zichtbaarheid (Facebook, Twitter & Instagram) aan door de inzet van foutloze teksten en de juiste toepassing van een op maat gemaakte Social Media strategie. Ik kan je helpen met het maken van creatieve content, zoals blogs, SEO-teksten of een gave video die jouw doelgroep zal aanspreken. Een aantal voorbeelden van dit soort werkzaamheden kan je terugvinden in mijn portfolio.

Naast het feit dat ik zelf teksten redigeer of schrijf voor jouw bedrijf, bied ik zowel ondernemers als particulieren hele leuke schrijfcursussen aan (zie cursusaanbod). Ik vind het namelijk belangrijk dat mensen aan de hand van een duidelijke en eenvoudige uitleg weer foutloos leren schrijven en het zelfs weer leuk gaan vinden om te gaan schrijven over wat hen bezighoudt. Bovendien zijn bloggers, vloggers & andere Social Influencers op dit moment razend populair, dus als je het goed doet, kan je er nog een aardig zakcentje of leuke reizen aan overhouden ook! Neem een kijkje bij het cursusaanbod voor meer informatie.