Profielfoto

‘Trek nieuwe klanten aan met de juiste teksten voor je website!’

Hoi! Ik ben Willy Bakker. Ik ben 32 jaar en woon mijn hele leven al in Utrecht. Na het behalen van mijn Masterdiploma Film- en TV Wetenschap in 2014, ben ik bij verschillende filmfestivals werkzaam geweest als redacteur en copywriter.

Na een hoop verschillende banen in loondienst te hebben gehad, merkte ik dat ik mij niet echt thuis voelde in een baan waarbij ik van 9 tot 5 zat ‘opgesloten’ op een kantoor. Hier was ik veel te onrustig en te creatief voor, waardoor ik steeds ongelukkiger werd. Ik leerde dat ik echt naar mijn intuïtie moest gaan luisteren en moest gaan doen waar ik eigenlijk voor geboren was: het ondernemerschap.

Ik had net als velen van jullie, de angst dat het me ‘toch nooit zou lukken’ , dat ‘ik dan geen zekerheid had over mijn financiën’ of dat ik ‘niet goed genoeg zou zijn,’ maar ik heb toch de sprong gewaagd omdat dit voor mij voelde als een absolute noodzaak. Nu zit ik hier anderhalf jaar later, met een goedlopend bedrijf en een grote glimlach op mijn gezicht. Ik voel me gelukkig omdat ik de kans heb mijzelf steeds te blijven ontplooien als ondernemer en nieuwe dingen te leren die ik met liefde weer aan jullie door kan geven. Ik ben na jaren vol zelftwijfel, weer in mijzelf en mijn eigen kunnen gaan geloven.

Natuurlijk ga ik soms ook nog steeds de fout in, ik ben immers menselijk. Maar mijn mening is dat verkeerde keuzes voor je bedrijf eigenlijk niet bestaan, omdat je er hoe dan ook altijd wat van leert. Het is na een tegenvaller de kunst om jezelf weer bij elkaar te rapen en door te zetten. Iets wat ik na vele tegenslagen in mijn leven, inmiddels heel erg goed kan en waar ik anderen mee hoop te inspireren.

Ik heb van jongs af aan interesse gehad in mensen en hun gedrag. Ik werd namelijk altijd als ‘anders dan anderen’ bestempeld en moest goed naar anderen kijken om te beseffen wat als wel en niet ‘normaal’ werd gezien. Ik leefde als kind daarom veel in mijn eigen wereld vol fantasie, die ik kon creëren door erover te schrijven en deze verhalen te delen met anderen. Ik weet dat de meeste mensen beslissingen nemen op basis van emotie, en meestal niet op basis van ratio. Ik heb mij daarom gespecialiseerd als copywriter met (neuro-)marketing skills. Ik weet namelijk precies waar jouw klanten op aanslaan.

Ik ben altijd blijven schrijven, omdat ik de wereld een klein beetje mooier wil maken door het vertellen van inspirerende verhalen die anderen raken. Daarom blog ik al meer dan zes jaar over alles wat ik meemaak en hoop ik vrouwen als jij, die zich ook altijd ‘anders’ voelen, te laten inzien dat juist jij unieke talenten hebt die niemand anders heeft en dat deze talenten absoluut de wereld in mogen worden geslingerd.

Het is mijn grootste droom om vrouwelijke ondernemers wereldwijd te helpen met het schrijven van authentieke websiteteksten die daadwerkelijk opvallen in het massale aanbod van tegenwoordig waar bijna iedereen dezelfde algemene termen gebruikt. Wanneer jij compleet jezelf bent, zal je altijd genoeg klanten aantrekken die echt bij jou passen en hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kunnen betalen van je huur of hypotheek.

Heb je nog vragen over mij of ben je er nog niet uit wat jouw unieke talenten zijn als ondernemer? Ik denk graag met je mee. Je kunt mij mailen op: redactie@willyswereld.nl of een berichtje sturen via het contactformulier. Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie van mij terug.

Active Tickets
Adobe Première
Blogging
Facebook Marketing
Fiona Online
Image Now
Instagram Marketing
LinkedIn Marketing
Microsoft Office
Photoshop
SAP
Search Engine Optimization
WordPress
Textwriting Skills