Webtekst Pakket

Content conversie

Willy in kleermakerszit

Wat krijg je bij dit pakket?

Hulp nodig bij het verkopen van je online programma of halfjaartraject? Dit kan ik voor je doen door verschillende soorten content te creëren die jou de benodigde conversie oplevert.

  • Je krijgt een gratis persoonlijk intakegesprek met mij, door een call te boeken via Calendly. Als het tussen ons klikt en jouw energie met de mijne matcht, gaan we direct samen aan de slag met het opstellen van een plan van aanpak dat past bij jouw bedrijf.
  • Ik schrijf een advertentietekst (Facebook & Instagram) voor je die altijd aanslaat bij jouw ideale klant.
  • Ik creëer een landings/salespagina voor je die tot 60% meer conversie en/of leads oplevert dan de huidige landingspagina’s achter je ads.
  • Ik schrijf een complete e-mail sequentie voor je aanbod, zodat je jouw online programma of halfjaartraject met gemak verkoopt. Deze sequentie bestaat uit drie sales e-mails vooraf, voordat je je aanbod doet en twee e-mails na het strategiegesprek dat een potentiële klant met je heeft gevoerd. Zo ontstaat jouw unieke salesfunnel die helemaal op jou is afgestemd.
  • Ik schrijf 5 Social Media posts voor je Instagram, LinkedIn of Facebook account (2 naar keuze), die gericht zijn op het verkopen van jouw product of dienst op een niet ‘salesy’ manier, maar door daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met je volgers.
  • Betalen in 4 of 6 termijnen is mogelijk.

Investering: 10000 € ex. BTW

Neem contact met mij op voor de aanschaf van het Content conversie pakket.

Content conversie pakket