Logo Willy's Wereld

Instacademy

Het enige online programma dat je nodig hebt om op dagelijkse basis leads te genereren via Instagram!

Willy zwembad

'Ik vind je post echt mooi geschreven en ook nog eens stoer van je dat je dit allemaal durft te delen. Daar heb ik echt respect voor!'


'Je verhaal over jouw ontwikkeling vond ik niet alleen mooi verwoord, het raakte me ook.  Jouw woordenkracht speelt daar zeker ook een rol bij. Doordat ik bij jou zie dat opgeven geen optie is, geeft dat mij net het duwtje in de rug om ook door te zetten.'


'Je bent een interessant en inspirerend persoon, daar is geen ontkennen aan.'


Dit is slechts een greep uit de reacties die ik ontvang wanneer ik iedere dag mijn privé berichten op Instagram open. Het verkrijgen van volgers en uiteindelijk nieuwe klanten, start namelijk altijd met het inspireren van anderen. Door al je content zo te schrijven vanuit wie jij echt van binnen bent, zonder jezelf daarin te censureren. Zonder angst voor de mening van anderen omdat ze je misschien af zullen wijzen, wanneer jij vanuit je hart spreekt.


Die angst voor afwijzing begrijp ik heel goed. Ik werk namelijk dagelijks met vrouwen die moeite hebben om zichzelf echt te laten zien en horen. En die moeite hebben met het verzinnen van dagelijkse inspirerende content voor Instagram, omdat ze zichzelf nog teveel met anderen vergelijken. Of omdat ze alles af laten hangen van het algoritme dat toch steeds verandert, in plaats van zich te focussen op het opbouwen van duurzame relaties met hun volgers door zichzelf te zijn.

Willy wapperend haar

Hoe zou het voor je zijn als jij binnen 3 maanden niet alleen weet hoe je jouw volgers op Instagram kunt inspireren met verslavende content omdat ik mijn geheime formule met je deel, maar daar ook nog eens met gemak klanten uit kunt halen voor je business? Dat is nu ook voor jou mogelijk.


Je krijgt namelijk eenmalig(!) de exclusieve mogelijkheid om toegang te krijgen tot al mijn kennis over Instagram marketing in combinatie met inspirerende copy voor een pilotprijs. Mijn Instagram kennis en copy hebben ervoor gezorgd dat ik:


-Binnen een jaar een omzet van in totaal 17.390 € uit Instagram heb kunnen genereren.

-Binnen 5 maanden van 2000 naar 8800 betrokken volgers ging.

-Door het schrijven van inspirerende copy, 127 kwalitatieve leads om heb kunnen zetten naar betalende klanten die ik verder heb kunnen helpen met het schrijven van hun salespagina's en het finetunen van hun boodschap, Facebook advertenties & Instagram kanaal.

-Nu 80% van mijn inkomsten uit Instagram haal, omdat ik voorstander ben van verkopen vanuit authentieke en oprechte connectie met anderen, op geheel organische wijze (a.k.a. zonder adverteren).

-Met slechts 15 minuten per dag aanwezigheid, duurzame relaties op heb gebouwd met mijn trouwste volgers en de meest toffe mensen heb leren kennen.


Ik wil je graag helpen om dezelfde resultaten te gaan behalen. Omdat ik zie dat veel ondernemers nog een hoop kansen laten liggen op dit mooie platform. Daarom nodig ik je bij deze van harte uit voor mijn nieuwe online programma:


Instacademy


In dit programma leer ik je van A tot Z hoe je Instagram in combinatie met het schrijven van inspirerende content, voor jouw business kunt laten werken. De stappen zijn uitgewerkt in 10 modules met ieder 4 hoofdstukken en 5 bijbehorende opdrachten die je na het bekijken van de video's direct kunt implementeren. Ik behandel de volgende modules:


1. Instagram statistieken analyseren met een zakelijk account

2. Impact maken met inspirerende content

3. Het aantal huidige volgers verdrievoudigen

4. Hashtags inzetten voor het sneller verspreiden van jouw boodschap

5. Highlights creëren op Instagram

6. Personal branding op Instagram

7. Interactie & sociaal verkeer genereren

8. Instagram shopping (voor webshopeigenaren)

9. Instagram TV inzetten voor meer bereik

10. Klanten aantrekken via Instagram

Willy ganzenveer

Reviews

"Graag wil ik je bedanken voor de manieren die ik van je geleerd heb om hashtags te gebruiken. Heel prettig was ook de duidelijke uitleg van jou op video en de technische video's die ik terug kon kijken als ik het even niet meer wist. Ik heb zeker meer zelfvertrouwen gekregen om nu mijn praktijk op Instagram te gaan presenteren."

"Net een super waardevolle Instagram cursus gedaan bij Willy Bakker! Vooral de praktische filmpjes waarin je alles helemaal voordoet, zijn een complete verademing. Dan kun je het ook echt zelf uitvoeren!"

"Door mee te doen aan jouw cursus nu al 21+ volgers erbij en mijn bereik schiet omhoog! Erg blij mee :)"

Annemarije Steensma,

-Mindfulness & Compassiecoach-
Reversa Transformatie Coaching

Full Name

Fenneke Wortelboer,

-Ontwerper ruimte & kleur-

Kleur & Vorm Prettig Wonen


Will van der Vossen,

-Energetisch Therapeut-Praktijk Atlantis Sia


Job Title, Company

Hoe werkt het?

Voor alle drukke dodo's onder jullie biedt de online Instacademy zeker uitkomst. Je kunt er namelijk mee aan de slag op je eigen tempo en een tijd waarop het jou uitkomt. De modules zijn zo opgebouwd dat je stap voor stap de juiste focus krijgt om er de meeste resultaten uit te halen. Naast het online programma zitten er 2 live Q & A sessies bij inbegrepen, die op vaste data worden gegeven (nader bekend te maken). Je krijgt ook nog eens toegang tot een besloten Facebookgroep met gelijkgestemde ondernemers, waar je al je vragen kunt stellen over je Instagram marketing en/of de modules in het online programma.
Na iedere module krijg je 5 opdrachten van mij cadeau die je direct in de praktijk kunt implementeren, zodat het aantal volgers en je interactie als een raket omhoog schieten.
Om ervoor te zorgen dat jij dit online programma daadwerkelijk af gaat ronden, krijg je met enige regelmaat een mail in je inbox waarin aan jou getoond wordt hoe ver je bent (in %) en wanneer je de volgende stappen kunt gaan zetten. Dit werkt als een fijne stok achter de deur, wanneer je het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan.

Willy dress

Wie ben ik?

Wat kost het?

Normaal gesproken kost dit online programma 1000 €, maar omdat dit mijn pilotversie is, heb ik de Instacademy eenmalig voor iedereen toegankelijk gemaakt. Je betaalt nu slechts een euro per dag per jaar. 365 € ex. BTW, dus. Niet enkel voor een compleet online programma dat van A tot Z alles behandelt over Instagram marketing & inspirerende copy, maar inclusief 2 live Q & A sessies en voor altijd toegang tot de besloten Facebookgroep waarin we elkaar stimuleren en motiveren om lekker aan de slag te gaan. En waarin je al je vragen binnen 48 uur beantwoordt krijgt.


Dus, ben jij er klaar voor om topresultaten te behalen met jouw Instagram account voor nog geen kopje koffie per dag? Druk op de knop, dan word je na betaling toegevoegd aan de Facebookgroep voor verdere uitleg.

Voor wie is de Instacademy geschikt?

Willy confident
  • Je bent ondernemer
  • Je wilt serieus aan de slag met je Instagram marketing
  • Je bent actiegericht en zet stappen in de juiste richting om je doel te behalen
  • Je bent respectvol naar andere collega's toe
  • Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor je leven/acties/successen
  • Je hebt humor en kunt wel tegen enige directheid

Pak deze exclusieve kans voor meer omzet en blijvende impact!

Je hebt nu twee opties: Deze pagina sluiten en geen gebruikmaken van dit no-brainer aanbod dat ik eenmalig tegen de pilotprijs van 365 € in de etalage zet. Zodat je geen toegang krijgt tot al mijn waardevolle kennis over Instagram, je maar blijft aanmodderen met het verzinnen van content die uiteindelijk niet aansluit bij de klanten die je wilt bereiken en je bankrekening akelig leeg blijft. Of je pakt deze exclusieve kans en je gaat ervaren dat Instagram ook voor jou kan werken, omdat je exact weet welke stappen je kunt volgen om er toffe klanten uit te halen en altijd met inspirerende content op de proppen te komen.

Reviews

"Wow, wat een verschil door jouw tips over hashtags, Willy! Ik heb 25 extra likes op mijn foto en in één keer 7 volgers erbij!"

" Als eerste wil ik je een enorm compliment geven. Echt toffe info en opdrachten. Ik begin eindelijk een beetje te begrijpen hoe het allemaal werkt. So far, so good!"

"Dankjewel Willy. Ik heb toch heel wat bijgeleerd, er nieuwe volgers bij gekregen
en mijn berichten worden duidelijk vaker bekeken en geliked. Thanks!"

Full Name

Jana Schoefs,

-Relaxatie & bewustzijnscoach-

   Jana Schoefs.be

Mascha Platell-Narold,

-Spiritueel Coach-

Engelenkrachtcentrum

Maaike Niemantsverdriet,

-Energie expert & thèta healer-

Maaikeniemantsverdriet.com


Logo Willy's Wereld

© Copyright | Willy's Wereld, 2019.