Het Divine Human Design Magic Membership:

Het Divine Human Design Magic Membership:

Ga in eenvoud naar overvloed

Voor gedreven vrouwelijke ondernemers die met plezier uitgesproken zichzelf willen zijn in hun marketing en daarmee een overvloedig en winstgevend bedrijf creëren. 


Misschien voel je je als ondernemer af en toe die stuurloze botsauto die alle kanten opgaat behalve de juiste en heb je een klein duwtje in de goede richting nodig. Je zoekt een manier van marketing die echt bij jou past. Je hebt alle standaard marketingstrategieën al geprobeerd, maar er lijkt er geen één voor jou te werken. Je raakt het plezier steeds meer kwijt, marketing voelt als een ‘moetje’ en de content die je creëert levert eigenlijk helemaal niks op. Geen winst, geen interactie, geen klanten. En dat terwijl je zo graag impact wil maken in de levens van anderen.


Gelukkig is er een passendere manier om jouw business te laten groeien die helemaal klopt met wie jij van binnen bent en wat je echt te vertellen hebt: marketing vanuit je unieke human design blueprint!


Want hoe fijn is het:

Als je klanten alleen nog hoeft te helpen op een manier die past bij jouw energie

Als sales doen plezierig, fijn en moeiteloos aanvoelt

Als je in plaats van naar je hoofd veel meer naar je lichaam luistert voor het nemen van belangrijke beslissingen in je bedrijf (want daar zitten altijd de antwoorden)

Als jij jezelf door en door kent en jouw eigen unieke energie uitvergroot waardoor je je droomklanten als een magneet naar je toetrekt

Als je een constante stroom aan leads hebt die niet kunnen wachten om klant bij je te worden

Als de interactie op je content verdriedubbelt en je bereik bizar toeneemt zodat anderen niet meer om je heen kunnen

Klinkt dit als muziek in je oren?

Dan heet ik jou van harte welkom in mijn Divine Human Design Magic Membership waar ik je graag laat zien hoe human design jou helpt bij het creëren van een ijzersterke positionering en magnetische content.


Het membership is een veilige community waar gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers met elkaar kunnen sparren, hun successen kunnen delen en leren hoe ze hun marketing nog succesvoller kunnen inzetten. Met meer cash op hun rekening en geweldig veel plezier in hun business tot gevolg!

Ik stap in!

Je kunt op iedere 15e van de maand instappen in het membership. Ik bied je de mogelijkheid om een maandabonnement te nemen of bespaar direct €120,- door voor het halfjaar abonnement te kiezen. 

maandabonnement

halfjaar abonnement

*prijzen zijn excl. btw

Dit houdt het membership in:

2 Masterclasses op iedere 15e en 30e van de maand

Een maandelijkse Q & A sessie op iedere eerste vrijdag van de maand waar al je vragen over de masterclasses persoonlijk en live door mij worden beantwoord

1 Netwerkavond per twee maanden om te connecten met de andere toffe leden in de groep

1 Gastmasterclass per drie maanden van andere human design specialisten of een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (enneagram, schaduwwerk, hypnose etc.)

1 Hotseat per maand (iedere deelnemer komt een keer aan de beurt) waar al jouw persoonlijke vragen beantwoord worden. Want ik wil graag dat jij je gezien en gehoord voelt in de groep.

Wie ben ik?

Ik ben Willy Bakker, leuk om kennis te maken. Ik ben 36 jaar en al 5 jaar eigenaresse van Willy’s Wereld. Copywriter in hart en nieren en sinds 1,5 jaar human design specialist.


Ik heb een jaar lang coaching gehad in human design, dus ik weet het nodige van deze materie af ;) Ik belichaam mijn eigen human design type (manifesting generator 4/6) en dat heeft me een bedrijf opgeleverd waarin ik met heel veel plezier mijn lessen doorgeef. Bij mij geen vaag zweeftevengehalte, maar praktische tips en stappenplannen, ook als het om energiewerk gaat. Ik leer je graag hoe je jouw unieke marketing blueprint voor je kunt laten werken.


Als ik niet achter mijn computer zit te tikken, ben ik graag buiten in de natuur of blèr ik mee met musicalliedjes en David Bowie songs. Ook ben ik een grote dierenvriend en ben ik regelmatig omringd door de buurkatten die het fijn vinden om in de ochtend (niet mijn beste tijd) op mijn hoofd te liggen.


Veelgestelde vragen

V: Kan ik gelijk starten als ik me aanmeld?

A: Je wordt binnen 48 uur na aanmelding toegelaten tot de besloten Facebookgroep van het membership en kunt dan direct starten met het bekijken van alle masterclasses.


V: Waar vindt het membership plaats?

A: Het membership vindt plaats in een besloten Facebookgroep die alleen toegankelijk is voor betalende leden.


V: Wat zit er allemaal inbegrepen in het membership?

A: -2 Vaste masterclasses op iedere 15e en 30e van de maand

-Een maandelijkse Q&A sessie waar al je vragen over de masterclasses live worden beantwoord (iedere eerste vrijdag van de nieuwe maand)

-1 Netwerkavond per 2 maanden

-1 Gastmasterclass per 3 maanden

-1 Hotseat per maand (iedere deelnemer komt een keer aan de beurt)


V: Hoeveel tijd kost het membership mij maandelijks?

A: De twee vaste masterclasses per maand zijn meestal tussen de 30 en 75 minuten lang. Dit is bewust gedaan om je niet te overweldigen met informatie. De gastmasterclasses zijn meestal 60 minuten lang. Een netwerkavond zal maximaal zo’n 120 minuten duren. De ware magie vindt natuurlijk plaats wanneer je al het geleerde in de praktijk brengt.


V: Gaat human design ook voor mij werken?

A: Ja, zolang jij je energetische type belichaamt en je de tips opvolgt die ik je geef, werkt human design voor iedere ondernemer die een magnetische aantrekkingskracht wil hebben op zijn/haar klanten.


V: Wat is de investering?

A: De investering in het Divine Human Design Magic Membership is € 67 ex. BTW per maand. De eerste twee maanden investeer je in de kennismaking, daarna is het membership maandelijks opzegbaar. Je kunt er ook voor kiezen om je direct voor een halfjaar in te schrijven, dan is de investering € 282. Daarmee bespaar je jezelf dus maar liefst € 120.


V: Voor wie is het membership geschikt?

A: Voor gedreven vrouwelijke ondernemers die meer plezier willen ervaren in hun marketing en die ook in actie komen om het geleerde te implementeren. Het is geschikt voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die resultaten willen halen uit hun marketing in de vorm van klanten, winst en impact.


V: Is het membership ook voor starters in human design of alleen voor ondernemers die er al veel van afweten?

A: Het membership is geschikt voor zowel starters als gevorderde human design kenners.


V: Zit er ook nog 1-op-1 begeleiding bij inbegrepen?

A: Nee, dat zit niet inbegrepen bij het membership. Tijdens je hotseat krijg je natuurlijk wel van mij persoonlijk antwoord op al je vragen, dus dit komt erg dichtbij 1-op-1 begeleiding!


V: Krijg ik ook een human design reading van jou als ik meedoe?

A: Nee, dat zit niet inbegrepen bij het membership omdat de masterclasses gericht zijn op de groep en ik vind dat iedereen er iets mee moet kunnen. Er wordt telkens voor ieder human design type uitgelegd wat wel en niet werkt met betrekking tot copy en contentcreatie. Je kunt natuurlijk wel altijd los een persoonlijke human design reading bij me boeken: https://willyswereld.nl/product/human-design-reading/.


V: Moet ik nog iets voorbereiden voordat ik deze masterclasses in het membership kan volgen?

A: Het is wel handig als je jouw human design chart bij de hand houdt tijdens de uitleg in de masterclasses. Deze chart kun je geheel gratis downloaden op www.jovianarchive.com. Vul daar je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd in en draai je chart uit.


V: Ik ben niet zo goed in netwerken, is het membership dan wel iets voor mij?

A: Absoluut. Het membership vindt grotendeels online plaats, je bepaalt dus helemaal zelf of jij wel of niet bij de netwerkavonden aanwezig wilt zijn en hoe vaak je iets in de groep deelt. Het netwerken is bewust laagdrempelig gehouden.


V: Kan ik op ieder moment opzeggen?

A: Na inschrijving betaal je voor de eerste twee maanden ter kennismaking. Daarna kan je iedere 15e van de maand opzeggen wanneer je geen lid meer wilt zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je direct voor een halfjaar in te schrijven. Dan kan je na dit halfjaar opzeggen.


V: Kan het membership mij aan meer klanten helpen?

A: Ja, wanneer je alles wat je leert, implementeert in je marketing, ga je zien dat de interactie toeneemt en dat je gemakkelijker klanten aantrekt.


Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met me op door een mail te sturen naar redactie@willyswereld.nl

Ja ik doe mee!

maandabonnement

maandabonnement

halfjaar abonnement

*prijzen zijn excl. btw

Copyright © 2022 | Willy's Wereld

Volg me op: