Logo Willy's Wereld


© Willy's Wereld

De ultieme sales copy checklist voor online coaches en kennisondernemers: 
Schrijf met gemak onweerstaanbare teksten, zodat je klanten voortaan altijd JA zeggen op jouw aanbod! Wat er ook gebeurt. 

Met de tips & tricks uit de ultieme sales copy checklist en de bijbehorende training, voor het eerst een traject verkocht van 3399 euro! Superblij en dankbaar dat ik Willy hiervoor heb ingeschakeld.’

– Mirjam

Hoe zou jij je voelen als je exact zou weten: 

  • Wat je kunt zeggen?
  • Hoe je het kunt zeggen?
  • En hoe je jouw waardevolle aanbod aan je klanten kunt verkopen?

                            

Vol zelfvertrouwen en zonder te stotteren wanneer je je prijs noemt?


 

Misschien zie je online om je heen alleen maar succesverhalen van andere ondernemers die constant volgeboekt zitten, veel geld verdienen zonder dat ze er al teveel moeite voor hoeven doen (zo lijkt het) en boeken ze de meest geweldige resultaten voor hun klanten. En stiekem denk je bij jezelf: 'Waarom ben ik dat niet?' Je doet alles wat je volgens de businessgoeroe's zou moeten doen en post en blogt consistent op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en zelfs Twitter. Maar er komen zelden klanten uit. Hoe kan dat nou? Het ligt zeker niet aan jou en ook niet aan je aanbod. Het geheim: het ligt aan de teksten die je schrijft. Want wanneer jij niet glashelder voor ogen hebt wie je aan wilt spreken en wat jouw doel ermee is, zal je totaal niet concreet zijn in je copy en daarmee dus ook niet specifiek de mensen aantrekken die jij graag wilt coachen. Met de ultieme sales copy checklist is dat eeuwige gepiel met het schrijven van je teksten verleden tijd. 

In mijn ultieme sales copy checklist leer ik jou mijn succesvolle formule (voor 60% conversie of hoger!):

  • Welke 6 elementen je met elkaar moet combineren om een dikke vette JA te krijgen van jouw klant
  • Hoe je goede titels schrijft die direct de aandacht grijpen van jouw lievelingsklanten
  • Wat je het best met je afbeeldingen kunt doen
  • Hoe je storytelling op de juiste manier inzet
  • Hoe jij je resultaten voor je kunt laten spreken
  • Waarom sociaal bewijs zo ontzettend belangrijk is om jouw (high-end) aanbod te verkopen
  • Welke call-to-actions werken als een trein voor meer inschrijvingen en downloads

Goede copywriting, in andere woorden: teksten die je schrijft voor meer verkoop, is namelijk geen extraatje dat je er even bij doet, het is de basis voor een goedlopende coachpraktijk of business. In alles wat jij doet in je onderneming, heb je teksten nodig die de juiste klanten bij je laten aanhaken, zodat je ze verder kunt helpen. Want dat is waarom jij hier bent: ervoor zorgen dat hun problemen worden opgelost.

Wie ben ik?

Wanneer je de tips uit de ultieme sales copy checklist implementeert in jouw business, ga je van opmerkingen als: 'Hmm ik weet het niet, mag ik er nog even over nadenken?' of 'Ik heb op dit moment geen geld om te investeren' naar opmerkingen als: 'Ik lees altijd alles wat je schrijft en ben een enorme fan, ik doe graag mee, maakt me niet uit wat het kost!' Iets zegt mij dat je dit vast graag wilt. Dus klik op de knop:

Reviews:

Sabine Boogaard

"Eindelijk mijn website teksten herschreven! Ik bleef maar aanpassen en mezelf ergeren aan dat het het nét niet was. Maar toen kwam Willy. Inmiddels staan de nieuwe teksten erop en dat geeft veel rust. Ben heel tevreden over haar diensten. Ze is direct, geeft goede tips en denkt mee. Aanrader!"

Mirjam van Starrenburg

"Willy heeft voor mij een salespagina geschreven. Ik ben superblij dat ik haar gevraagd heb, want ik wist zelf niet hoe je zoiets goed opbouwt.

We hadden eerst een uitgebreid gesprek en ze heeft echt veel tijd genomen om alles goed door te nemen en uit te leggen. Ik vind Willy een kundig, maar ook een grappig mens en dat zorgde voor een leuke klik. Ze denkt ook echt goed mee en geeft nog veel meer tips dan verwacht. Ook heeft ze me verteld hoe ik de pagina visueel goed opbouw. Top!

  Willy en ik hebben nog regelmatig contact met elkaar.

Mijn Facebookcampagne is o.a. dankzij Willy heel rendabel geweest.

   De landingspagina en de teksten hebben echt goed gewerkt. Het leverde mij al in de eerste ronde 20 nieuwe leads op! Ik ben blij en tevreden!"

"Willy geeft goede, verrassende, direct toepasbare tips. Ze weet precies hoe je de teksten op de website kan verbeteren en legt ook heel helder uit welk effect bepaalde woorden/zinnen op de lezer kunnen hebben. Absoluut een aanrader!"

Karlijn Kwint

Willy's Wereld is bekend van:

Copyright © 2021, Willy's Wereld.


*Bij het invullen van mijn gegevens geef ik Willy's Wereld toestemming voor het toesturen van waardevolle tips over copywriting naar mijn mailadres. Ik ben me ervan bewust dat ik mezelf te allen tijde uit kan schrijven. Willy's Wereld gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en houdt niet van spam.

Logo Willy's Wereld