Copy By Design

Schrijf heldere teksten vanuit je unieke human design waarmee je keer op keer je trajecten uitverkoopt

Logo Willy's Wereld

Herkenbaar?

Je ziet iedereen om je heen het ene na het andere traject verkopen en teksten schrijven waarvan je denkt: ‘wow, dit is inderdaad precies wat ik voel.’


Maar ondertussen voel jij je onzichtbaar of ben je onzeker of jouw teksten wel aanslaan. Je vraagt je af of ze wel goed genoeg zijn en plaatst ze soms dus zelfs maar niet.


Al je tijd en energie stop je toch echt dagelijks in je marketing, maar er komen geen klanten uit en je hebt steeds vaker het idee dat je maar wat doet.


Misschien merk je steeds vaker dat al die strategieën die wel voor anderen lijken te werken in hun business, helemaal niet voor jou werken.


Voordat je het bijltje erbij neergooit en jouw droom om een succesvol bedrijf op te bouwen opgeeft, is het volgende belangrijk om je te beseffen:


Goede teksten schrijven is alles.

Leer hoe je copywriting voor jou kunt laten werken

Het begint met het creëren van een unieke boodschap waardoor jij wordt gezien als de go-to persoon in jouw branche. En het eindigt met HOE je het zegt en welke woorden je gebruikt. En om te gaan kijken naar welke strategie er nu persoonlijk bij jou past. Door te kijken naar je unieke human design, de blauwdruk waarmee jij hier op aarde gekomen bent.


Het is tijd om copy vanuit alignment te gaan schrijven waarmee je de ene na de andere verkoop realiseert.


Je hoeft hiervoor zeker geen professionele schrijver te zijn of heel creatief te zijn.

Je kunt dit gewoon leren.


En copywriting is een belangrijke skill die je mag gaan leren wanneer jij een super succesvolle business wilt runnen. Zeker in deze gekke tijd waarin online werken belangrijker is dan ooit.


Er zijn twee manieren waarop het schrijven van teksten je nu zal vergaan: 1. Je gaat door zoals je altijd gedaan hebt en je spreekt je lezers en potentiële klanten niet aan, maar stoot ze juist af, waardoor ze zich snel weer uitschrijven van je mailinglijst en op zoek gaan naar iemand anders of
 2. Je lezers en potentiële klanten voelen zich gehoord en gezien door alles wat je schrijft, er gaat een lampje vol inspiratie in ze gloeien dat ervoor zorgt dat ze niet kunnen wachten om jouw e-mails te openen en al je posts op Social Media te lezen EN ze gaan je betalen voor alles wat je aanbiedt.


Aha, je wilt dat laatste? Mooi! Want jij en jouw teksten doen ertoe.

Resultaten

Wanneer je in Copy By Design leert hoe je overtuigende teksten schrijft vanuit je unieke human design zonder dat het pusherig aanvoelt, gaat het volgende gebeuren:

 • Je gaat vertrouwen krijgen in je eigen schrijfskills en naar buiten brengen wat jij echt te doen en te delen hebt hier op aarde op een manier die bij jou past
 • Iedereen wil jouw weggever downloaden en je krijgt een enorm hoge open ratio van je e-mails
 • De mensen in jouw Facebookgroep en op je Instagramaccount worden je grootste fans en veranderen in je klanten iedere keer dat jij nieuwe content post
 • Je advertentieteksten brengen kwalitatieve leads binnen die niet kunnen wachten om met jou te gaan werken
 • Wat nu algoritme? Jouw posts worden gedeeld en er komen tientallen reacties op
 • Je creëert een unieke, niet te kopiëren boodschap en positioneert jezelf als een expert, zodat klanten weten dat ze bij jou moeten zijn
 • Je schrijft goed vindbare website teksten (waaronder een retegoede homepage en een ‘over mij’ pagina) waarmee je klanten binnenharkt
 • Je schrijft een supergoede salespagina waardoor de lezers die hem scannen in een oogwenk kopers worden

Dit gebeurde namelijk exact bij mijn klant Cynthia, een systemisch coach.

Zij kwam bij me met het idee dat ze niet kon schrijven en ik keek met haar mee naar de eerste opzet die ze had gemaakt voor haar salespagina. Het verhaal was goed, maar er kwamen geen verkopen uit. Ik wist dat we samen even moesten kijken naar WAT er gezegd werd en HOE het gezegd werd.


Er waren al wel eerder klanten die trouw kwamen, maar we moesten een nieuwe doelgroep aanspreken. En dat gebeurde nu niet.


Dus we pakten de belangrijkste boodschap die ze mee wilde geven eruit (meer rust in je kop als moeder van een hectisch gezin) en gingen samen aan de slag met haar salespagina. Ik leerde haar hoe ze deze kon schrijven op een duidelijke en overtuigende manier vanuit haar unieke human design type (projector).


Het resultaat?


Cynthia verkocht binnen drie weken maar liefst 8 trajecten met een totaalwaarde van € 9600.

En Cynthia is hierin niet alleen. Kijk maar naar de mooie resultaten van deze twee toppers:

Review Elma

Review Michelle

Wie ben ik?heb

Ben je er klaar voor om jouw energie en de woorden die jij in je hoofd hebt concreet en helder vertaald te zien worden op (digitaal) papier? Dan ben ik je vrouw.

Mijn naam is Willy Bakker. Ik ben 36 jaar, eigenaresse van Willy's Wereld en ik heb inmiddels tientallen online coaches, trainers en kennisondernemers geholpen met het schrijven van salespagina's die tot wel 60% (of meer!) conversie opleverden.


Daarnaast schrijf ik graag grappige e-mails en leer ik online coaches en creatieve ondernemers alles over copywriting voor hun business met behulp van de Human Design methode in mijn online programma Copy by Design. Want ook jij kunt dit leren.


Wanneer ik niet achter mijn computer aan het tikken ben, ben ik graag buiten in de natuur en blèr ik mee met musicalliedjes of David Bowie songs. Ook ben ik een grote dierenvriend en ben ik regelmatig omringd door de buurkatten die het fijn vinden om 's ochtends vroeg op mijn hoofd te liggen.


Wat heeft teksten leren schrijven voor meer omzet en vanuit mijn unieke human design mij gebracht?

Elke succesvolle ondernemer weet simpelweg hoe zij haar teksten in kan zetten voor meer verkoop, inclusief ikzelf.


Teksten leren schrijven voor meer omzet heeft ervoor gezorgd dat ik in drie jaar tijd een succesvol bedrijf heb opgebouwd terwijl ik startte zonder kapitaal, klanten of kruiwagens.


Teksten leren schrijven voor meer omzet heeft ervoor gezorgd dat ik succesvolle Facebook advertenties draai met een bizar lage cost per click.


Teksten leren schrijven voor meer omzet heeft me de mogelijkheid gegeven om iedere dag honderden mensen te bereiken met mijn boodschap.


Teksten leren schrijven voor meer omzet heeft ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik van fans klanten kan maken.


En mijn kennis van human design heeft me geleerd dat ik volledig mezelf kan en mag zijn en een boodschap te delen heb met de wereld. Mijn waarheid die ik vanuit mijn ziel met anderen wil delen. En ik word er nog voor betaald ook.


Dit is ook voor jou mogelijk

En dit geldt dus ook voor jou.


Jij bent die expert in jouw branche.


Ook jij hebt een boodschap te delen.


Alles wat je tot nu toe hebt gedaan is niet voor niets geweest.


Jij bent goed genoeg zoals je bent en hebt voldoende kennis in huis als ondernemer.


Maar als het jou niet lukt om jouw waarde duidelijk te communiceren naar de buitenwereld, gaat je business ook niet groeien en blijven de klanten weg.


Je maakt nu misschien nog niet de impact die je zou willen maken, omdat je niet goed kunt verwoorden waarom jouw kennis en expertise zo waardevol is voor anderen.


Je draait nu nog niet de omzet die je zou willen draaien, omdat je niet goed weet hoe je je waarde in tekst kunt communiceren met je klanten.


Laat het gebrek aan copywriting skills er niet voor zorgen dat jij stopt met je business. Omdat je maar niks verkoopt of geen klanten lijkt te krijgen, wat je ook doet.

Kies ervoor om copywriting je geheime skill te laten zijn, zodat je:

Je omzet keer op keer verdubbelt

Je websiteverkeer verdrievoudigt

Raving fans creërt op je social media kanalen

22.000 euro met één lancering kunt draaien

Iedere week vijf nieuwe klanten mag helpen

Artikelen gepubliceerd worden in bekende magazines

Je geen zorgen meer hoeft te maken over geld en financiële vrijheid kunt ervaren

Dit is allemaal mogelijk als je instapt in Copy By Design:

Een uniek online programma met 1-op-1 coaching voor dienstverlenende ondernemers die keer op keer hun trajecten en programma’s willen uitverkopen zonder je een foute autoverkoper te voelen.

Hoe ziet het online programma eruit?

In Module 1 Mindset & Human Design krijg je een persoonlijke human design reading en leer je wat er voor jou werkt om vol vertrouwen op te komen dagen en jouw teksten te delen met de wereld. 


Laat ik je zien hoe je kunt schrijven vanuit flow en tackelen we de belemmerende overtuigingen die je nu nog hebt over schrijven (denk aan ‘ik kan het niet, wie zit er op mijn boodschap te wachten, ik ben geen schrijver, ik weet niet hoe ik kan schrijven voor meer verkoop’) 


En bepalen we je strategie voor het laten groeien van jouw business op een manier die bij jou past

 

In Module 2 Messaging creëren we een niet te kopiëren boodschap vanuit jouw unieke stem en positioneren we jou als de go-to expert in jouw branche


Laat ik je zien hoe je je impact kunt vergroten met het delen van een boodschap die mensen in beweging brengt (lees: van je kopen)


En brengen we in kaart welke woorden jij kunt gebruiken om je soulclients aan te spreken zodat ze altijd JA tegen je zeggen


 

In Module 3 Website teksten word jij een meester in het verwoorden van jouw boodschap op je homepage zodat klanten van je willen kopen


Weet je exact wat je moet doen om een kickass 'Over Mij' pagina te schrijven


En leer je hoe je jouw website teksten optimaliseert zodat je hoog in Google komt te staan (SEO)


 

Na Module 4 Salespagina’s weet jij exact wat er op je salespagina moet komen te staan om een Hell yes! te krijgen van je klanten


Leer je hoe storytelling voor je werkt


En weet je exact welke soort call-to-action er bij jouw human design type past


 

In Module 5 Content Creatie leer ik je mijn geheime contentcreatie formule die elke post die je schrijft transformeert tot een meesterwerk


Weet je welke contentstrategie er voor jou gaat werken gebaseerd op je unieke human design, zodat je op een natuurlijke manier de juiste klanten aantrekt die bij je willen kopen


En lukt het jou om consistent te blijven posten omdat je weet wat werkt


 

In Module 6 Goede Facebook Advertenties leren schrijven werken we samen aan een onweerstaanbare weggever


Haal jij voortaan een groot percentage kopers uit je ads zonder dat je daar na het opzetten nog veel voor hoeft te doen


En haal je je advertentiekosten er zo weer uit omdat de advertentieteksten die je schrijft voor meer verkoop zorgen


 

Naast de 6 modules die je in de online leeromgeving kunt vinden, krijg je 3 live coachgesprekken met mij, zodat we samen kunnen kijken waar je naartoe wilt werken en je al je vragen aan mij kunt stellen.


Ook krijg je toegang tot een exclusieve besloten Facebookgroep waar je al je tekstgerelateerde vragen aan mij kunt stellen en waar je binnen 72 uur antwoord krijgt.


Bonussen:

Wanneer je voor 22 november 2021 instapt, krijg je er ook nog mijn online training: ‘E-mail succes: één keer schrijven, voor altijd verkopen’ bij cadeau. 


Zodat je met het schrijven van slechts 5 e-mails, klanten krijgt die een gesprek met je willen boeken en je jouw programma of event uitverkoopt.


En: Mijn Content Quick Scan zodat je met slechts 10 posts je conversie op Social Media vergroot.


De volgende ronde van Copy By Design start op 22 november.


De lesstof wordt verspreid over 16 weken. Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind en ik wil dat jij succesvol bent, heb ik plek voor maximaal 8 deelnemers. Op die manier kan ik jou het best begeleiden. Ben je er klaar voor?

Ja, ik wil graag meedoen

Ja, ik wil graag meedoen

Ja, ik wil graag meedoen

Voor wie is Copy By Design geschikt?

In dit programma gaan we echt naar de kern van wie jij bent. We kijken naar wat jou speciaal maakt in je business en we communiceren dat op een oprechte, authentieke manier waarvan jij zelf ook super enthousiast wordt. Want als je dat doet, betalen je klanten je alles wat je maar wilt. Copy By Design is het enige online programma in Nederland dat human design en copywriting met elkaar combineert. 


Daarom ben ik er voor de ambitieuze online coaches, copywriters, VA’s, spiripreneurs en paradijsvogels die graag schrijven, maar die ook willen leren hoe ze kunnen schrijven voor meer verkoop. 

Schrijven voor meer verkoop kost je nu veel tijd en moeite, je voelt je onzeker over je teksten of je wilt graag nog beter worden in schrijven.


Je hebt al een business en je hebt ooit al klanten geholpen, maar nu wil je graag de juiste klanten gaan aantrekken met je teksten. 


Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en voelt van binnen dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Je droomt ervan om impact te maken op deze wereld, maar merkt dat bepaalde overtuigingen je nog in de weg zitten om die succesvolle CEO in je business te worden.


Je begrijpt dat wat je doet waardevol is en je wacht niet eeuwig op de juiste mogelijkheden, maar je grijpt kansen wanneer ze zich aandienen (hint: dit is zo’n kans).


Je bent klaar met hustlen en ploeteren, en wilt het nu op je eigen manier gaan doen, vanuit een manier die goed voelt voor jou.


Je bent niet vies van een vleugje spiritualiteit en staat open voor advies.


Je bent er klaar voor om een succes te maken van jouw business en wilt jouw boodschap de wereld in knallen. Je bent gecommitteerd om alles uit dit programma te halen wat erin zit.

Twijfel je nog of heb je nog vragen over het programma? Maak dan gerust een Zoomafspraak met me via willyswereld.nl/gratis of stuur me een mail op redactie@willyswereld.nl.

Jouw eenmalige investering

De investering voor Copy By Design is € 1997 ex. BTW.  

Betalen in drie termijnen van € 666 of vijf termijnen van € 400 is mogelijk.

We starten op 22 november 2021.

Review Cindy

Review Lianne

Willy's Wereld is bekend van:

mijngeheim
Radio2
Telegraaf
indebuurt

Veelgestelde vragen waarop ik antwoorden heb

Kan ik jou niet gewoon inhuren als copywriter?

Waarschijnlijk heb je al eerder iemand ingehuurd om je teksten voor je te schrijven en dat heeft niet gewerkt, anders was je hier niet beland. Misschien heb je al veel geïnvesteerd in je business, zonder de gewenste resultaten. En word je moe van alle webinars en andere gratis masterclasses waar je eigenlijk niet zoveel aan hebt.

Je bent er klaar mee om de zoveelste goeroe te horen spreken over hoe hij 100.000 euro verdiende binnen een maand.

Je vindt het niet leuk om te verkopen of om een salespraatje te krijgen in je inbox van iemand die je niet kent. Maar je weet dat je moet gaan verkopen om je business succesvol verder te laten groeien.

In Copy By Design leer je juist op een integere manier hoe je dit doet en het mooie ervan is: als je zelf schrijft, maak je de meeste impact omdat je je teksten deelt vanuit jouw unieke perspectief. Je leert hoe je je marketing voor je kunt laten werken en hoe je met meer gemak kunt verkopen.


Wat is human design?

In het human design systeem wordt er vanuit gegaan dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Je kunt deze uiteraard wel veranderen of deconditioneren. Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het Human Design systeem een handleiding voor je dagelijks leven.

Je ontdekt aan de hand van je chart op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren aan de wereld en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design ontstond eind jaren tachtig uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische Chakraleer, maar ook de astronomie, kwantummechanica, biochemie en genetica.

Tot nu toe heb ik nog geen enkel ander systeem ontdekt dat zo kloppend is als dat van de human design. Meer leren? Luister gerust naar mijn podcast The Copywrite Society.


Hoe ziet het programma eruit?

Het programma kun je volgen in een online leeromgeving. Ik maak zowel gebruik van video’s, audio‘s en werkboeken zodat de 6 modules aansluiten bij jouw manier van leren en implementeren. De 3 coachcalls gaan via Zoom, die plannen we samen in nadat je Copy By Design hebt aangeschaft.


Ik ben al copywriter/tekstschrijver, kan ik hier nog wat van leren?

Ja, vooral wanneer je nog niet zo succesvol bent als copywriter/tekstschrijver als je zou willen of er nog niet achter bent hoe uniek jij bent, kan dit programma je zeker vooruit helpen. Lees: meer omzet draaien en je droomklanten aanspreken die in jou willen investeren.


Kan ik Copy By Design ook volgen als ik hier mijn eigen klanten mee wil helpen?

Ja. De inhoud van het programma in combinatie met mijn persoonlijke coaching zorgen ervoor dat jij voor altijd de skills hebt om niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten succesvol te zijn in je business. Omdat je weet wat wel en niet werkt in je 

teksten.


Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Betalen in drie termijnen van € 666 is mogelijk. Wanneer je kiest voor termijnbetalingen, ga je ermee akkoord dat de eerste betaling direct zal worden afgeschreven en dat de twee laatste betalingen automatisch de opeenvolgende twee maanden van je rekening worden afgeschreven. Op aanvraag is betalen in vijf termijnen van € 400 ook mogelijk, ik vind dat geld namelijk nooit een probleem hoeft te zijn wanneer jij wilt groeien met jouw onderneming.


Voor wie is Copy By Design niet geschikt?

 • Als jij schrijven niet leuk vindt en geen zin hebt om je hier überhaupt mee bezig te houden.
 • Wanneer je het schrijven voor je business liever uitbesteedt..
 • Wanneer jij niet 100% gecommitteerd bent om hier echt voor te gaan of geen eigen verantwoordelijkheid neemt en niet implementeert wat ik je leer.


Wanneer starten we?

Op 22 november 2021.


Hoelang duurt Copy by Design?

Copy by Design bestaat uit 6 modules die we in 12 weken gaan behandelen. Voor elke module reken ik ongeveer twee weken leer- en implementatie tijd. Er is uiteraard voldoende uitlooptijd om alle opdrachten goed af te ronden. Daarom krijg je van mij 16 weken de tijd om alles goed af te ronden.


Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me gerust op redactie@willyswereld.nl.

Willy's Wereld, 2021.

Let's connect: